Aansluitingen nutsvoorzieningen

Je hebt een woning gekregen & we maakten een plaatsbeschrijving?
Dan sluit je binnen de 8 werkdagen een contract af voor je gas, elektriciteit en/of water. Doe dit op tijd, anders ga je heel wat problemen hebben.

Alle abonnementen en contracten voor nutsvoorzieningen (elektriciteit, gas, water) betaal je zelf.

icoon gas elektriciteit
icoon water

Telefonie– en internet aansluiting

Contacteer minimum 2 dagen voor de installatie de technische dienst van Woonhaven via 03 212 25 00. Dit is niet nodig als je een private woning huurt via Woonhaven.

Sociaal energietarief

Als bewoner moet jij zelf een contract afsluiten voor elektriciteit in je woning. Heb je een individuele gasketel, dan moet je ook een contract voor gas hebben. Daarvoor zijn er heel wat bedrijven waarbij je terechtkan. Maar veel mensen hebben ook recht op het sociaal energietarief. Dat is een heel voordelig tarief dat je betaalt voor gas & elektriciteit, zodat je minder betaalt dan met een gewoon contract.

Kortingsbon elektrisch toestel

Wil je een nieuwe koelkast kopen of een nieuwe wasmachine? Controleer dan eerst of je recht hebt op een korting! Het energiebedrijf Fluvius geeft kortingsbonnen aan ‘beschermde afnemers’. Dat zijn mensen die aan bepaalde voorwaarden voldoen en daardoor een korting krijgen. Met je kortingsbon van 250 euro kan je dan een energiezuinig nieuw toestel kopen (minstens A+ label).