Joris Wezenbeek

schrijnwerker

Joris werkt als schrijnwerker op onze herverhuringsdienst.
Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat woningen terug verhuurbaar zijn.
Want als huurders vertrekken, moeten we vaak een paar kleine herstellingen doen.
Joris neemt je mee doorheen zijn werkdag.

Joris drinkt een kop koffie

7.45 uur

Aankomst op hoofdkantoor Silvertop. We praten wat en drinken koffie. Om 8 uur start de werkdag. We controleren onze wagen en vertrekken naar de eerste opdracht.

8.20 uur

Aankomst op de Luchtbal. Er is ingebroken in een leeg appartement, de voordeur is geforceerd. Samen met collega Johan (die de foto’s neemt) haal ik de deur eruit en herstellen we ze. We zorgen ervoor dat ze terug perfect sluit. In onze wagen ligt veel gereedschap, we doen alle herstellingen ter plaatse.

Joris herstelt de geforceerde deur
Joris vult de werkbon in

9.50 uur

Voor elke opdracht krijgen we een werkbon. Daar staat op waar we moeten zijn, wij schrijven achteraf op welke materialen we gebruikt hebben. Da’s belangrijk voor het magazijn, zodat er altijd genoeg materiaal aanwezig is.

10.10 uur

Aankomst in onze schrijnwerkerij in Antwerpen-Noord. Straks moeten we aanpassingen gaan doen aan keukenkasten. In onze schrijnwerkerij hebben we veel materiaal op voorraad, dus kunnen we alles ineens voorbereiden: meten, zagen, afwerken…

Joris aan de slag in de schrijnwerkerij
Joris kruipt in een keukenkast om hem goed te kunnen bevestigen

12.30 uur

Na onze lunch komen we aan in Deurne om de keukenkasten te installeren. Alles moet goed passen, dat wil soms zeggen slangenmens spelen. 🙂

14.30 uur

We blijven in Deurne deze namiddag om nog terrasdeuren te vervangen. Bij Woonhaven zijn honderden types deuren, dus wij moeten ervoor zorgen dat alles terug goed past. Dat wil zeggen extra schuren en bijwerken!

Joris schuurteen terrasdeur
Joris fiets naar huis

16 uur

Einde werkdag!