Opening woonwinkel

15 november 2023

Woonhaven opent de allereerste woonwinkel op het Kiel

woonwinkel

Heb je vragen over sociaal huren, kopen of lenen?
Wil je weten welke woonoplossing het best bij jou past?
Wil je een woning kopen op de private markt met een sociale lening?
Huur je al een sociale woning van Woonhaven, maar is je woning te klein, te groot of niet meer aangepast aan jouw noden?
Of wil je jouw private woning sociaal verhuren aan Woonhaven?
Voor al deze vragen ben je vanaf dinsdag 21 november welkom in de woonwinkel op het Kiel.

De woonwinkel is een laagdrempelig informatiepunt rond sociaal wonen. Iedereen die op zoek is naar een betaalbare woning in Antwerpen kan in de woonwinkel terecht voor persoonlijk advies. We luisteren naar je vraag en begeleiden je naar een oplossing op jouw maat.

Waarvoor kan je in de woonwinkel terecht?

Op dinsdag & donderdag kan je langskomen zonder afspraak tussen 9 uur & 12 uur. Wil je zeker zijn dat je aan de beurt komt? Maak dan een afspraak via de afsprakentool (beschikbaar vanaf 20 november) of in de woonwinkel.

Woonsimulator
Op onze website vind je nu ook de woonsimulator. Door enkele vragen te beantwoorden krijg je reeds een idee van welke woonoplossing het best bij jouw situatie past.
Voor een gedetailleerd en nauwkeurig voorstel, maak je best een afspraak in de woonwinkel.

Huurderskantoor Kiel

Samen met (en naast) de woonwinkel opent ook het nieuwe huurderskantoor Kiel. Zoals in andere huurderskantoren kan je er als huurder terecht met administratieve vragen of voor een gesprek met de sociaal assistent.

technische wand

Wat het huurderskantoor Kiel speciaal maakt is de technische balie. Je kan er als huurder reparaties aanvragen. Voor kleine eenvoudige klusjes toont de technisch medewerker je via een demonstratie hoe je dit zelf kan oplossen. 

Woonwinkel & huurderskantoor Kiel