Maurice nam het zekere voor het onzekere

Maurice
Als Woonhaven-huurder kan je aan een voordelig tarief een inboedelverzekering nemen bij Ethias. We spraken met Maurice die hier al handig gebruik van maakte. Voor hem is het nemen van zo’n verzekering vanzelfsprekend.

“Een verzekering neem je in de hoop dat je hem nooit zal nodig hebben.”

Een brand, een groot waterlek, een ontploffing … Je hoopt uiteraard dat het je nooit overkomt. Maar stel dat het toch gebeurt, heb je maar beter een inboedelverzekering. Een inboedelverzekering is een verzekering tegen mogelijke schade veroorzaakt aan je inboedel.

Het is een schadeverzekering die onder de brandverzekering valt. Een brandverzekering is trouwens verplicht bij Woonhaven! Ben je alles kwijt door een brand, dan krijg je van de verzekering een deel terug in geld. Heb je geen verzekering, dan ben je alles kwijt en krijg je geen geld als compensatie.

Een verzekering afsluiten is niet altijd eenvoudig. Daarom willen we je als Woonhaven helpen. Wij onderhandelden met verschillende verzekeringsfirma’s en selecteerden de firma die de beste prijs/kwaliteit levert. Dat werd de firma Ethias.