Mijn situatie verandert

Je staat op de wachtlijst voor een sociale woning. Het kan een tijd duren voor je aan de beurt bent. Intussen verandert er wel eens iets bij jou of in jouw gezin. Dan moet je dit aan ons melden.

Heb je nog een SVKA-aanvraag?
Dan kan je recht hebben op een verhoging van punten als je is situatie gewijzigd. Naast een verandering in je gezinssituatie of van je inkomen, kan een wijziging van je woonsituatie ook een verhoging van punten betekenen. Neem in al deze gevallen dus zeker contact met ons op!

Jouw gezinssituatie verandert

Laat elke verandering in jouw gezinssituatie aan Woonhaven weten.

Door een verandering kan je recht hebben op een andere woning. Daarom is het belangrijk dat Woonhaven dit weet. Laat ons dus iets weten. Wij passen dan jouw dossier aan. Als het nodig is, schrijven wij je ook in op de wachtlijst voor een andere (grotere of kleinere) woning.

Jouw inkomen verandert

Verandert jouw inkomen of dat van je partner? Dan hoef je niets te doen. Woonhaven controleert zelf tweejaarlijks jouw inkomen tijdens de actualisatie. We bekijken dan of je nog aan de inkomensvoorwaarde om te huren voldoet.

Jouw contactgegevens veranderen

Het is belangrijk dat Woonhaven jouw juiste gegevens heeft.

Laat ons dit weten! Als Woonhaven jou wil contacteren, moeten jouw gegevens correct zijn. Zo kunnen we je informeren als dat nodig is.

Verandert er dus iets? Laat het ons weten. Wij passen jouw kandidatendossier aan.