Vrijwilliger worden

In alle wijken van Woonhaven zijn er huurders die zich inzetten voor een leefbare buurt. Ze organiseren activiteiten, houden pleinen en straten proper, onderhouden bomen en planten, doen iets extra voor hun buren…. en daar zijn we heel dankbaar voor. Wil jij ook helpen?

Super! Woonhaven mag al meer dan 150 huurders bij haar vrijwilligers rekenen. Deze zijn van onschatbare meerwaarde voor ons. We kunnen dan ook altijd extra handen gebruiken.

Meld je aan

Als je wil helpen, contacteer je jouw leefbaarheidsmedewerker. Wie dat is, kan je hier opzoeken. Die bekijkt met jou wat je kan doen. Je kiest natuurlijk zelf wat, wanneer en hoe vaak. Want we willen dat je er plezier aan beleeft. Jouw leefbaarheidsmedewerker kan meedenken en je in contact brengen met andere vrijwilligers in jouw buurt.

Wanneer we jou registreren als vrijwilliger, ben je ook verzekerd tijdens je taken. Je moet je dus geen zorgen maken.

Geen zin om alleen te werken? Wie weet is er bij jou in de buurt wel een groep van vrijwilligers die hiervoor samen afspreken. Samen vormen ze soms een enthousiaste bewonersgroep om verschillende acties & evenementen te organiseren. Want vele handen maken licht werk!

Wie?

Wie zijn onze vrijwilligers? Hieronder lees je een paar kernwoorden die onze vrijwilligers typeren.

Straatvrijwilligers

Wil je vooral helpen om de buurt proper te houden? Bij Stadsmakers kan je je inschrijven als straatvrijwilliger. Daar ben je ook verzekerd tijdens je vrijwilligersactiviteiten. Vrijwilligerswerk blijft natuurlijk helemaal vrijblijvend. Je doet alles volgens jouw eigen tempo en goesting. Je krijgt van Stadsmakers het juiste materiaal: een grijper, rode vuilniszakken, handschoenen, …

Ook straatvrijwilliger worden?