Heropening van onze kantoren (update 4/08)

In juli en augustus blijven onze kantoren gesloten, we verwachten terug te openen vanaf maandag 4 oktober.
Een aantal van onze huurderskantoren blijven wel gesloten.

We hebben het voorbije jaar geconstateerd dat onze huurders massaal de weg vonden naar e-mail en telefoon om ons te contacteren. Door te mailen en te bellen hebben we velen onder jullie sneller geholpen, het bespaarde je een uitstap naar een van onze kantoren. We blijven dan ook zo verder werken.

Niet iedereen is even goed mee met alle digitale vernieuwing, dat begrijpen we. We willen voor iedereen bereikbaar blijven. Daarom blijven er tijdens de week een paar kantoren open. Daar kan je langskomen, zonder afspraak. Wil je liever een afspraak op een ander tijdstip, dan moet je mailen of bellen.

Nog 4 kantoren open

Hieronder zie je de openingsmomenten van onze kantoren vanaf 4 oktober. Normaal gezien heropenen we dan, het is afhankelijk van de coronacrisis op dat moment.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
LuchtbalKielLinkeroever*Kiel
BorgerhoutBorgerhout*Luchtbal*
Linkeroever
De kantoren zijn telkens open van 9-12 uur.
* gesloten tijdens schoolvakanties

Onze vier andere huurderskantoren (Binnenstad, Rozemaai, Antwerpen-Noord en Hoboken) gaan dus niet meer open. Die ruimtes blijven we wel gebruiken als kantoor voor onze medewerkers, maar er zijn dus geen vrije inloopmomenten meer.

Voor onze kandidaat-huurders zijn er geen vrije openingsmomenten meer. Ons kantoor aan de blauwe Silvertoptoren gaat niet meer open. Kandidaat-huurders kunnen mailen, bellen of een afspraak maken om zich in te schrijven.